Oudercontact

Beste ouders

Op dinsdag 8 en donderdag 10 september organiseren we de algemene informatieavond van de lagere school.

Deze gaat door in 3 grote lokalen:
– de refter
– de feestzaal
– Berthouts-gebouw
De zorgleerkrachten onthalen de ouders op de speelplaats van 1 en 2 (kant secretariaat) en begeleiden hen naar het juiste lokaal.
Na de presentatie van de leerkrachten is er de mogelijkheid om in kleine groepen de klassen te bezoeken.

Planning voor dinsdag 8 september:
17u: 1ste leerjaar
18u: 2de leerjaar
19u: 3de leerjaar

Planning voor donderdag 10 september:
17u: 4de leerjaar
18u: 5de leerjaar
19u: 6de leerjaar

Het algemene gedeelte aan informatie, doorgaans gepresenteerd door de directie en het oudercomité, kunnen jullie terugvinden in de PowerPoint via onderstaande link.

Wij vragen uitdrukkelijk om een mondmasker te dragen en de social distance te respecteren.
Aan de toegangspoort zal ook een geldispenser staan.
Aangezien we een indoor-activiteit organiseren vragen we uitdrukkelijk de handen te ontsmetten bij het betreden van de school.

Met vriendelijke groeten
Elke Verlinden