oudercomité

Welkom op de website van het oudercomité van de Vrije Basisschool Prinsenhof

Wij zijn een groep enthousiaste mama’s en papa’s die met de directie, leerkrachten en kinderen samen school willen maken!

Als oudercomité willen wij een brug slaan tussen de school en de ouders. We organiseren activiteiten om zo mee te bouwen aan een school waar onze kinderen zich thuis voelen. Want dat is uiteindelijk het belangrijkst, zowel voor de school, ouders en natuurlijk ook voor onze kinderen. Op al onze vergaderingen is de directie aanwezig. Dit garandeert een ideale communicatie tussen ouders en school. Bovendien vaardigt het oudercomité 3 leden af in het schoolbestuur en heeft het op die manier een officiële stem in de besluitvorming van onze school. Elke ouder van het Prinsenhof is ook automatisch lid van het oudercomité.

Op deze website kom je binnenkort te weten wie we zijn, wat we doen, wat er op onze vergaderingen werd besproken, waar we onze schouders onder zetten, hoe je ons een handje kan helpen, etc.
Mocht je vragen hebben, een briljant idee of je hulp willen aanbieden, aarzel dan niet om iemand van ons aan te spreken of mail naar oc.vbsprinsenhof@gmail.com

wie is wie?

verslagen